Perinteikäs italialaisseura Lecce hankki tänä kesänä riveihinsä kaksi nuorta suomalaispelaajaa, ja ensimerkkien perusteella välittömästi pelaamaan. Leccen organisaatioon siirtyi heinäkuussa HJK-taustainen Henri Salomaa sekä elokuussa Ilveksen Veikkausliiga-miehistöstä Eetu Mömmö.

Serie B:ssä pelaavan edustusjoukkueen portteja ei kumpikaan heti kolkuttele, mutta rohkaiseva signaali jatkosta on, että kumpikin suomalainen oli Leccen Primavera-joukkueen avauskokoonpanossa heti sunnuntaina pelatulla sarjan avauskierroksella. Primaveraa pelataan alle 19-vuotiaiden joukkuein.

Kausi alkoi vierasottelulla Cagliaria vastaan. Lecce U19 pelasi 4-3-3-pelijärjestelmällä, ja Salomaa löytyi hyökkäyksen oikeasta, ja Mömmö vasemmasta laidasta. 18-vuotias Salomaa tuli vaihtoon 81. peliminuutilla ja 19-vuotias Mömmö viisi minuuttia myöhemmin. Ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1.

Salomaa pelasi alkukauden ajan Ykköstä HJK Klubi 04:ssä. Viisivuotisen sopimuksen Leccen kanssa solminut Mömmö puolestaan teki Ilvekselle neljä maalia 13 veikkausliigaottelussa. Mömmö valittiin myös Pikkuhuuhkajien syyskuun EM-karsintaryhmään. Salomaa kuuluu alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.