Valioliigakautensa surkeasti aloittanut Norwich taisteli lauantaina urhoollisesti kotikentällään Leicesteriä vastaan.

Ottelu alkoi Norwichin kannalta vaisusti, kun vieraiden maalitykki Jamie Vardy pommitti pallon maaliin jo kahdeksannella peliminuutilla.

Norwichin selkäranka ei kuitenkaan katkennut. Joukkue otti pelin haltuunsa ja teki ansaitun tasoitusmaalin vain hetki ennen taukovihellystä. Pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen Norwichille tuomittiin rangaistuspotku, jonka suomalaistykki Teemu Pukki laukoi vuorenvarmasti sisään ohi Leicester-vahti Kasper Schmeichelin.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Cool. Calm. Collected. 😎

Pukin maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä toisella puoliajalla Leicesterin Marc Albrighton osui maalipuiden väliin ja Leicester klaarasi täyden pistepotin Carrow Roadilta 2-1-vierasvoitolla.

Artikkelia muokattu 28.8. kello 20:45 – muokattu otsikkoa ja lisätty lopputulos.