Virallista! Huuhkajat-hyökkääjä siirtyy Saksasta Skotlantiin

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajissa viime syyskuussa debytoinut, ja yhteensä kuusi A-maaottelua pelannut Ilmari Niskanen, 23, siirtyy Skotlannin pääsarjaseura Dundee Unitediin.

Veikkausliigaviheriöillä KuPS-paidassa ihastuttanut Niskanen siirtyy Skotlantiin Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Ingolstadtin riveistä, jossa hän pelasi viime kauden.

Laitahyökkääjän aika Saksassa sujui mollivoittoisesti, eikä hän saanut koko kauden aikana maalitiliään auki. Kausi oli Niskaselle suuri pettymys, mutta nyt hänelle aukeaa uusi näyttöpaikka uudessa ympäristössä.

– Uskomme hänen sopivan täydellisesti skotlantilaiseen peliin ja sellaiseen pelityyliin, jota haluamme toteuttaa. Kun Ilmari saavuttaa huippukuntonsa ja pääsee pelaamaan, toivon, että hän antaa suuren panoksen kentällä ja on tärkeä pelaaja meille, Dundeen päävalmentaja Tam Courts sanoi.

Dundeen tulee vielä saada Niskasen työluvat kuntoon, jonka jälkeen suomalaishyökkääjä on valmis debytoimaan uudessa seurassaan. Niskanen tulee pelaamaan pelinumerolla 7. Sopimuksen pituutta ja siirtosummaa ei julkistettu.