Vihdoin se on virallista. Kirjoitimme jo pari viikkoa sitten siitä, kuinka Juventus oli hankkimassa huippulupaavaa brasilialaishyökkääjää Kaio Jorgea, jota on myös ”uudeksi Neymariksi” nimitetty. Vertaus on sikäli luonteva, että Kaio Jorgenkin viimeinen seura on ennen Eurooppaan muuttamista Santos.

Nyt Juventus on siis vihdoin sopimuksen vahvistanut. Santos kertoi sopuun pääsemisestä jo 3. elokuuta, ja tiistaina Juventuskin julkaisi tiedotteen sivuillaan. Epäselvyyttä oli aiemmin sopimuksen pituudesta, mutta nyt sen on vahvistettu olevan viisivuotinen ja ulottuvan kesään 2026.

Juventus maksaa Santosille Jorgesta suoran 1,5 miljoonan siirtokorvauksen. Summa voi kuitenkin nousta yhteensä 4 miljoonaan, sillä Juventuksen Mestarien liiga -paikasta aktivoituu 1,5 miljoonan euron bonuspykälä ja tietystä ottelumäärästä edustusjoukkueessa vielä miljoona lisää.

On silti yhä mahdollista, että Jorge pelaa jatkossakin Santosin paidassa. Santos pidätti itsellään etuoikeuden suojattiinsa, jos Juventus päättää lähettää hänet lainalle.

Nuoresta iästään huolimatta Jorge on pelannut Santosin edustusjoukkueessa jo kahden vuoden ajan. 80 kilpailullisessa ottelussa hän on tehnyt 17 maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Juventuksen lisäksi hänestä olivat kiinnostuneita ainakin Bayer Leverkusen, Benfica ja AC Milan.

JuventusFC

@juventusfc
UFFICIALE ✍️

@kaiojorgeramos è un nuovo giocatore bianconero! 🤙⚪⚫

#WelcomeKaio

Lähde: Transfermarkt