VIRALLISTA: Tukholman juniorijättiläisen kasvatti Julen Lopeteguin alaisuuteen

© Kuva: Getty Images

Tukholman aluella toimiva Brommapojkarna ei ehkä ole seudun jalkapalloseuroista tunnetuin, mitä tulee edustusjoukkueen näkyvyyteen. Brommassa on kuitenkin jo vuosikymmenten ajan tehty äärimmäisen arvokasta työtä junioripelaajien kanssa. Viimeisin BP-kasvatti isoissa otsikoissa on 27-vuotias laitapakki Ludwig Augustinsson.

Sunnuntaina vahvistui, että tukholmalaisen on tarkoitus pelata seuraavat neljä vuotta maineikkaan valmentaja Julen Lopeteguin alaisuudessa, La Ligan Sevillassa. 36 A-maaottelua pelannut pakki ei kaada uuden seuransa taloutta; Transfermarktin mukaan Sevilla pulitti tästä viisi miljoonaa euroa Werder Bremenille. Augustinsson pelasi Saksassa vuodesta 2017 – tutustuen siis varsin hyvin myös kesällä Malmö FF:n siirtyneeseen Niklas Moisanderiin.

Ennen Werderiä Augustinsson on Brommapojkarnan lisäksi ehtinyt edustaa IFK Göteborgia, sekä FC Kööpenhaminaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.