AC Oulun päävalmentaja vaihtuu!

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa yhdeksäntenä olevan AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola ei jatka tehtävässään ensi kaudella.

Aholan sopimus Ouluun julkistettiin lähes päivälleen kaksi vuotta sitten. Heti ensimmäisellä kaudella tuloksena oli komea sarjanousu Veikkausliigaan.

Tämän kauden alku oli oululaisille erittäin vaikea. Kauden 11 ensimmäisestä ottelustaan AC Oulu voitti vain yhden. Sarjanousija valahti nopeasti putoamistaistelun ytimeen.

Aholan luotsaama Oulu kärsi alkukaudella muun muassa valtavista maalinteko-ongelmista, mutta kurssi kääntyi positiivisempaan suuntaan heinäkuun puolivälin kieppeillä.

AC Oulu vahvisti rivejään selvästi. Vahvuuteen liittyivät muun muassa Dennis Salanović ja Magnus Breitenmoser.

Aholan joukkue on voittanut viimeisestä kahdeksasta pelistään puolet, mutta se ei ole vielä kuivilla sarjapaikkansa suhteen. Pestinsä jättävän riihimäkeläisen tavoitte on selkeä.

– Taistelussa sarjapaikasta kannattajien, joukkueen ja koko yhteisön yhteen hiileen puhaltaminen on ensiarvoisen tärkeää. Tehdään paljon töitä ja hoidetaan meidän kaikkien yhteinen tavoite kunnialla maaliin, Ahola kertoi AC Oulun sivuilla.

Seuran omassa tiedotteessa entinen maajoukkuepelaaja ja nykyinen AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen toivottaa Aholalle kaikkea hyvää jatkoon sekä kertoo hänen tuoneen muutoksen oululaiseen jalkapalloon. Heikkinen korostaa silti, että nyt keskittyminen on vain loppukauden peleissä.

AC Oululla on jäljellä kolme ottelua vielä ennen loppusarjojen alkua. Seuraavaksi Ahola ja laivastonsiniset kohtaavat FC Lahden vieraissa 18. syyskuuta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004