Jorge Sampaoli valmensi Argentiinan A-maajoukkuetta vuosina 2017-18.

Sampaoli ehti valmentaa Argentiinaa vain 15 ottelun ajan, sillä luotsi sai potkut tehtävästään surkeasti sujuneen MM-lopputurnauksen jälkeen.

Argentiinan A-maajoukkueen avainpelaajiin vuosikausien ajan kuulunut Ángel Di María kertoi mielipiteensä Sampaolista TyC Sportsin haastattelussa. Di Marían mukaan Sampaoli kohteli häntä huonosti kesän 2018 MM-kisoissa.

– En tiedä, mitä hän teki, koska totta puhuen hän aloitti pestinsä todella hyvin, kun hän oli hyvää pataa kaikkien kanssa, mutta se päättyi täysin päinvastaisesti. Aluksi hän kohteli minua kuin maailmantähteä, mutta vain yhden ottelun jälkeen hän jätti minut penkille MM-kisoissa, eikä antanut minulle minkäänlaista selitystä. Hän on hyvin outo ihminen, Di María väitti.

Di Marían mukaan Argentiina olisi ansainnut pudota MM-kisoista jo alkulohkossa. Argentiina putosi lopulta neljännesvälierissä Ranskalle, joka voitti maailmanmestaruuden.

– Alussa hän oli hyvissä väleissä kaikkien kanssa ja lopussa kenelläkään ei ollut hänen kanssaan hyviä välejä. Sampaolin ja Sebastian Beccacecen (silloinen Argentiinan A-maajoukkueen apuvalmentaja) välillä tapahtui paljon asioita, eikä kukaan ohjannut meitä oikeaan suuntaan. Se oli sääli, koska kyseessä oli Javier Mascheranon viimeiset MM-kisat ja ne päättyivät pahimmalla mahdollisella tavalla. Olisimme ansainneet pudota jo alkulohkossa.

Sampaoli valmentaa nykyisin Marseillea. Di María pelaa Marseillen suurimman vihollisen PSG:n riveissä.

Lähde: Mundo Deportivo