Valioliiga
Arsenal – Tottenham
Sunnuntai 26.09. klo 18:30

Arsenalin ja Tottenhaminen välinen rivalry on käsin kosketeltavaa: seurojen kannattajat todella vihaavat avoimesti toisiaan. Siksi tässä ottelussa on aina ylimääräinen lataus. Kummallakaan joukkueella ei mene erityisen hyvin Valioliigassa juuri nyt, joten ottelussa on Pohjois-Lontoon herruuden lisäksi myös kyse seurojen uskottavuudesta. Panokset ovat siis juuri nyt erityisen kovat.

Arsenalin kannattajat saivat kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen joukolla itkupotkuraivareita. Sen jälkeen Gunners on ottanut kaksi niukkaa voittoa peräkkäin – tosin Norwichia vastaan verkko olisi voinut heilua useamminkin. Viikolla EFL Cupissa vaihtoehtoinen kokoonpano voitti AFC Wimbledonin 3-0. Mikel Artetan välitön potku-uhka lienee siis ohi. Kokoonpanotilanne kotijoukkueella on mainio.

Tottenhamin loistoalku kauteen on vaihtunut tappioihin ja tuskailuun. Tappiot Crystal Palacelle ja Chelsealle eivät jättäneet selityksille sijaa. Huoleen on syytä, sillä Nuno Espirito Santon suojatit eivät olleet voitto-otteluissakaan täysin vakuuttavia. Maalit ovat olleet joukkueella kortilla, eikä Harry Kanen jääminen joukkueeseen ole ollut oikotie onneen. Poissa muonavahvuudesta ovat sunnuntaina Ryan Sessegnon sekä Steven Bergwijn.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden käyrät osoittavat tällä hetkellä eri suuntiin. Arsenal on matkalla oikeaan suuntaan, ja joukkuetta voi pitää suosikkina. Vetoihinkin kotivoitto kelpaa ihan mukavasti: Arsenal voittaa ottelun kertoimella 2,26.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO