Cristiano Ronaldo lähetti puolustajalegendalle viestin voittomaalinsa jälkeen – ”En pelannut hyvin, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen toppari Rio Ferdinand kertoi keskiviikkona BT Sportin studiossa, että joukkueen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo lähetti hänelle viestin tehtyään aiemmin samana iltana Mestarien liigassa voittomaalin Villarrealin verkkoon.

United oli jäämässä kotikentällään tasapeliin espanjalaisia vastaan, mutta Ronaldo pelasti manchesteriläiset tykittämällä pallon verkkoon 95. minuutilla. Peli päättyi lukemiin 2-1.

– Hän (Ronaldo) tekstasi minulle tänään ja sanoi: ”En pelannut hyvin, mutta tiesin, että tekisin maalin”, kertoi Ferdinand Daily Mailin mukaan.

– Tuollainen usko hänellä on, ja muut pelaajat hyötyvät siitä. Tuolla on mahtava olla.

Ferdinand sanoi, että Manchester United ja sen manageri Ole Gunnar Solskjær eivät voi olla tyytyväisiä keskiviikon esitykseen, vaikka voitto tulikin.

– Unitedin esitys ei ollut tänään hyvä, se ei ollut Olen haluamalla tasolla. Mutta kun tarvitaan maali, hetki joka sähköistää joukkueen, stadionin, kannattajakunnan, niin Cristiano Ronaldo nousee esiin.

– Hän haluaa olla se jätkä, jonka jalkoihin mahdollisuus tulee. Hänen maalitilastonsa puhuu puolestaan. Hän on tuolla isoja hetkiä varten.

– Pukukoppiin tulee lisää elämää, kun joukkueessa on Cristiano Ronaldon kaltainen pelaaja. Siellä on elinvoimaa ja uskoa, koska he tietävät, että hän tekee maalin, jos siihen paikka tulee.