Glen Kamara kertoi oman versionsa kesän siirtohuhuista, seuraavaksi Ranskan supertähtien kimppuun – ”He saavat kunnian pelata Gleniä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Rangersin ja Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara oli kesän aikana siirtohuhujen kohteena. Kamara myönsi maanantaina Huuhkajien lehdistötilaisuudessa, että kiinnostusta häntä kohtaan oli.

Kamaraa viettiin kesällä huhuissa muun muassa Valioliigaan. Tiettävästi Newcastle oli aina siirtoikkunan viime hetkille saakka kiinnostunut Kamarasta, mutta siirtoa ei lopulta tapahtunut.

– Tiedän, että kiinnostusta on ollut eri liigoista, mutta keskittymiseni on ollut koko ajan Rangersissa. En ollut itse kovin kiinnostunut siitä. Lähinnä ajattelin, että jos jotain tapahtuu, niin sitten tapahtuu, mutta mitään ei lopulta tapahtunut, Kamara kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Rangers on jo pitkään neuvottelut Kamaran kanssa uudesta jatkosopimuksesta. Nykyinen kontrahti on voimassa kesään 2023 saakka. Athletic-lehti tiesi kertoa elokuun alkupuolella, että Rangers ja Kamara olisivat lähellä päästä sopuun uuden sopimuksen ehdoista.

Athleticin toimittaja Jordan Campbell kertoi, että Kamara palkitaan paremmilla sopimusehdoilla sillä edellytyksellä, että jos hänestä saadaan sopiva tarjous, Rangers tekee kaupat.

– Keskusteluja on käyty, ja keskustelut ovat yhä käynnissä. Katsotaan, mitä tapahtuu. En voi kertoa kauheasti enempää, Kamara vastasi salamyhkäisenä.

Ranskan tähdet saavat kohdata Glen Kamaran

Kamara on lähes varma avauksen pelaaja, kun Huuhkajat kohtaa huomenna, tiistaina, Ranskan MM-karsinnoissa. Työsarkaa riittää, kun vastassa keskikentän keskustassa saatetaan nähdä muun muassa Manchester Unitedin Paul Pogba ja Chelsean N’Golo Kanté.

– Aina sitä toki haluaa pelata hyvin, oli vastassa kuka tahansa. Totta kai sitä haluaa pelata hyvin maailman parhaita pelaajia vastaan. Odotan innolla huomista ottelua. Toivottavasti onnistumme koko joukkueena ja saamme hyvän tuloksen, Kamara totesi.

Lehdistötilaisuudessa Kamaran vierellä istunut Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky totesi kuitenkin, miten asiat todella ovat.

– Sanoisin, että he saavat kunnian pelata Gleniä vastaan. Niin se menee, Hradecky nauratti.

– Älä kuuntele häntä, Kamara totesi nauraen perään.

Suomi kohtaa Ranskan tiistaina Lyonissa kello 21.45 alkaen. Ottelu näkyy V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Elisa Viihde Viaplaysta. Lisäksi ottelu näkyy ilmaiseksi Nelonen-median kanavilta sekä Ruutu-palvelusta.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½