Veikkausliiga
HJK – HIFK
Keskiviikko 22.09. klo 18:30

Stadin derby käydään tällä kertaa todella herkullisissa olosuhteissa: HJK:n ero KuPSiin on supistunut neljään pisteeseen, ja HIFK käy puolestaan erittäin tiukkaa kamppailua yläloppusarjan paikasta FC Lahden ja Ilveksen kanssa. Lisäksi molempien joukkueiden syksyä värittää kipakka otteluruuhka. Lähtökohdat ovat kutkuttavat, ja ottelusta sopii odottaa kiihkeää sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Klubilla on viime viikolta alla kaksi puolivillaista esitystä: LASK oli selkeästi parempi Konferenssiliigassa, eikä Honkaa vastaan saatu ollenkaan tehoja esiin maalittomassa tasapelissä. Otteluruuhkalla on ollut vaikutuksensa myös pelaajistoon: muutaman pitkäaikaisemman loukkaantumisen lisäksi keskiviikkona ovat poissa todennäköisesti myös Daniel O’Shaugnessy, Janne Saksela sekä Anthony Olusanya. Matti Peltola huilaa pelikiellon vuoksi, ja esim. Lucas Lingmanin tilanne on epävarma.

HIFK:n tilanne on mennyt kiperäksi kahden peräkkäisen tappion jälkeen. Varsinkin tappio IFK Mariehamnille oli joukkueelta sangen ponneton esitys. Penkki ei ole loputtoman leveä, ja samoja pelaajia ei voisi aivan kauheasti rasittaa, mutta toisaalta Stadin derby on ehdoton profiilimatsi, eikä alempi loppusarja ei varmasti houkuttele. Joaquin Gómezilla on käsissään myös muutamia loukkaantumisia, joten kokoonpanoa tullaan pähkimään tarkkaan. Kei Kamara on ehdoton laatupelaaja, muttei veteraanikaan loputtomiin jaksa.

Lyö vetoa ottelusta:

Rasitus laskee maaliodottamaa, ja ainakin HIFK tulee melko varmasti passiivisella taktiikalla peliin. Oikeastaan mikään pelimuoto ei saa pelisijoittajan vaistoja hereille, mutta pikkuidea voisi löytyä siitä, että tauolle mennään tasatilanteessa – väsymys tehnee tepposia vasta ottelun toisella jaksolla. Vetosuositus on Tulos puoliajalla: tasapeli kertoimella 2,35.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS