Hollantilaislegenda vaatii Barcelonan seurajohdolta rauhallisuutta – toivoo Koemanin jatkavan: ”Häntä on kohdeltu epäkunnioittavasti”

© Kuva: Getty Images

Ronald Koemanin tilanne Barcelonan peräsimessä on haastava.

Katalonialaismedioiden mukaan Barcelona etsii Koemanille korvaajaa ja sen löytäessään antaa hollantilaisluotsille potkut.

Barcelona on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joista se on voittanut vain kaksi. Maanantaina Granada haki tasapelipisteen Camp Noulta.

Ajaxin junioriorganisaatiossa työskentelevä Ronald de Boer puolustaa entistä joukkuetoveriaan ja toivoo, ettei Koeman saisi potkuja Barcelonasta. De Boerin mukaan Barcelonan seurajohdon on tehtävä päätös Koemanin tulevaisuudesta rauhassa.

– Barcelona on vaikeassa tilanteessa. Se on surullista, mutta nyt on mietittävä, mitä tehdä. Päätökset ovat tehtävä rauhassa. On katsottava, mikä ei toimi. Barcelonalla on paljon uusia pelaajia ja seurajohdon on oltava kärsivällisiä.

– Mielestäni Koemanin on jatkettava Barcelonassa. Koeman on todella hyvä valmentaja, jolla on todellinen Barcelona-sydän ja hän onnistuu Barcelonassa varmasti seuraavien kausien aikana.

De Boerilta kysyttiin, onko Barcelonan seurajohto ja media kohdelleet Koemania väärin.

– Mielestäni Koemania on kohdeltu epäkunnioittavasti. Medioiden on tehtävä työnsä ja jokaisella ihmisellä on omat mielipiteensä. Tilanne on vaikea, mutta valmentajan elämä on sellaista. Toivottavasti puheenjohtaja tekee päätökset rauhassa, de Boer toivoi.

Lähde: Mundo Deportivo