Huuhkajien toppari loukkasi itsensä! – Metroderbyn lopputulokseen tyytyväisimpiä lienevät kuopiolaiset

© Kuva: Juha Tamminen

Sunnuntain ainoassa Veikkausliigakamppailussa kohtasivat Honka ja HJK. Tapiolan urheilupuistossa pelattua ottelua kutsutaan myös nimellä Metroderby.

Ottelu itsessään ei tarjonnut yleisölle paikan päällä tai television ääressä ihmeitä. Kotijoukkue Honka loi hivenen vaarallisempia maalipaikkoja, mutta 0-0 oli täysin oikeutettu lopputulos.

Pelin puhuttavin tilanne nähtiin avauspuoliajalla reilun puolen tunnin kohdalla. Huuhkajien mukana kesän EM-kisoissa ollut HJK-toppari Daniel O’Shaughnessy loukkaantui. Hän viittilöi kesken Hongan painostuksen niin vaihtopenkin kuin tuomarin suuntaan.

Pallon mentyä yli rajojen O’Shaughnessy pötkähti nurmen pintaan välittömästi. Hän piteli reittään ja elekieli oli hyvin turhautunut.

Myös huoltohenkilöstö ja valmentaja Toni Koskela reagoivat tilanteeseen empimättä. Luis Murillo tuli kentälle ja O’Shaughnessy eteni vaikean näköisesti kohden pukukoppia.

Myös Riku Riski vaihdettiin HJK:n leiristä loukkaantumisen takia pois. Hän sai sivuvapaapotkussa pallon suoraan päähänsä, korvan seutuville. Riski seisoi muurissa, joten osuma tuli voimalla ja lähietäisyydeltä.

Hän makasi pitkään nurmen pinnassa, mutta poistui lopulta omin jaloin kentältä huoltohenkilökunnan kanssa.

HJK on joutunut loukkaantumissumaan viime päivinä. Lucas Lingman puuttui Espoosta pienen tällin takia. Hänen ennusteensa lienee silti aika positiivinen. Sen sijaan maalivahti Jacob Tånnanderin kausi on ohi.

Kuopiossa Espoon pelin lopputulos otettiin varmasti ilolla vastaan. Eilen Kotkasta kolme pistettä hakenut KuPS kavensi HJK:n etumatkan Veikkausliigan kärjessä neljään pisteeseen.


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½