Jalkapallolegenda Jari Litmanen, 50, sai töitä C Morelta

© Kuva: Getty Images

Jalkapallolegenda Jari Litmanen, 50, on pestattu C Moren asiantuntijaksi.

Litmanen on kirsikkana kakun päällä C Moren nimekkäässä asiantuntijakaartissa, johon kuuluu jo entuudestaan Mikael Forssell, Antti Niemi, Mika Väyrynen, Simo Valakari sekä studioisäntä Petri Pasanen.

C Moren televisioi Suomessa Mestarien liigan ottelut ja jokaisen ottelukierroksen molemmilta pelipäiviltä (tiistai ja keskiviikko) on luvassa kattava ennakkostudio, jossa asiantuntijat pääsevät ääneen ennen ottelua, otteluiden aikana sekä otteluiden jälkeen.

Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut starttaavat jo huomenna tiistaina, jolloin pelataan ensimmäiset kahdeksan ottelua. Seurajoukkuekilpailun vuonna 1995 Ajaxin riveissä voittaneen Litmasen debyytti C Moren asiantuntijana nähdään kuitenkin vasta lokakuussa.