Boliviassa pelattu jalkapallo-ottelu sai häkellyttävän käänteen, kun mehiläiset hyökkäsivät kentälle ja keskeyttivät hetkellisesti ottelun.

Ottelu pelattiin Warnesin kaupungissa, Santa Cruzin hallintoalueella. Siinä kohtasivat Atlético Warnes ja Municipal Pailón. Kyseessä oli alueellinen karsintaottelu maineikkaiseen Simon Bolivar Cupiin.

Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Kesken pelitapahtumien mehiläiset lensivät kentälle ja pelaajien sekaan aiheuttamaan sekasortoa. Likipitäen kaikki kentällä olleet pelaajat heittäytyivät lopulta maahan makaamaan suojellakseen itseään.

Ottelu oli kokonaisuudessaan keskeytyneenä hieman päälle 20 minuuttia. Édgar Peña Gutiérrez –stadionin henkilökunta koitti ajaa mehiläiset pois ruiskuttamalla vettä niiden suuntaan.

Tilanteesta selvittiin kuitenkin vähin vahingoin, koska ainoastaan kaksi pelaajaa saivat kehoonsa pistoja ja heidänkin kuntonsa on hyvä.

Loppujen lopuksi myös pelaajat suhtautuivat tilanteeseen lähinnä huvittuneina.

Otteluakin päästiin lopulta jatkamaan ja kotijoukkue Atlético voitti hallintoalueensa mestaruuden ja eteni tätä kautta Simon Bolivar -turnaukseen.

Boliviassa on yhdeksän hallintoaluetta ja samalla yhtä monta alueellista liigaa. Kunkin näiden kaksi parasta etenevät edellä mainittuun Simon Bolivar -turnaukseen.

Katso video ottelun mielenkiintoisista tapahtumista alla. Jos et näe videota, klikkaa tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=BN750rRh1mM