Katso: Ranskan liigan derbyottelu sai ruman käänteen – kannattajat ryntäsivät kentän läpi tappelemaan

© Kuva: Getty Images

Ranskan Ligue 1:ssä pelattiin lauantaina Lensin ja Lillen välinen Derby du Nord.

Lens voitti Lillen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen ja nousi ainakin väliaikaisesti sarjataulukossa toiseksi, mutta paikallisottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi koti- ja vieraskannattajien välinen yhteenotto.

Ensimmäisen jakson päätyttyä iso joukko Lensin kannattajia juoksi kentän poikki vieraskatsomoon tappelemaan Lillen kannattajien kanssa. Tilanteen rauhoittamiseen tarvittiin mellakkapoliiseja ja järjestyksenvalvojia, jotka veivät riitapukarit pois kentältä.

Ottelun jatkamisesta käytiin hätäkokous, mutta peli pääsi jatkumaan noin puolen tunnin viiveellä. Lensin Przemysław Frankowski iski jälkimmäisellä jaksolla ottelun ainoaksi jääneen osuman.

RMC Sportin mukaan yksi mellakkapoliisi ja yksi kannattaja loukkaantuivat välikohtauksessa. Pelin jatkuttua viranomaiset seisoivat katsomoiden edessä, ja kannattajia varoitettiin, että seuraava välikohtaus johtaisi ottelun lopulliseen keskeyttämiseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.