Ranskan Ligue 1:ssä pelattiin lauantaina Lensin ja Lillen välinen Derby du Nord.

Lens voitti Lillen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen ja nousi ainakin väliaikaisesti sarjataulukossa toiseksi, mutta paikallisottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi koti- ja vieraskannattajien välinen yhteenotto.

Ensimmäisen jakson päätyttyä iso joukko Lensin kannattajia juoksi kentän poikki vieraskatsomoon tappelemaan Lillen kannattajien kanssa. Tilanteen rauhoittamiseen tarvittiin mellakkapoliiseja ja järjestyksenvalvojia, jotka veivät riitapukarit pois kentältä.

Ottelun jatkamisesta käytiin hätäkokous, mutta peli pääsi jatkumaan noin puolen tunnin viiveellä. Lensin Przemysław Frankowski iski jälkimmäisellä jaksolla ottelun ainoaksi jääneen osuman.

RMC Sportin mukaan yksi mellakkapoliisi ja yksi kannattaja loukkaantuivat välikohtauksessa. Pelin jatkuttua viranomaiset seisoivat katsomoiden edessä, ja kannattajia varoitettiin, että seuraava välikohtaus johtaisi ottelun lopulliseen keskeyttämiseen.

Get French Football News

@GFFN
The half-time confrontation between Lens and Lille fans - the second half has yet to get underway. (Credit: @ArthurPineau)

GOAL

@goal
Crazy scenes in Ligue 1 as Lens fans storm onto the pitch to confront Lille supporters 😳

B/R Football

@brfootball
Lens fans stormed the pitch to confront Lille fans at halftime of their Ligue 1 match.

The game resumed after they were separated by police 😳