Lehti: Huuhkajat saa vastaansa haavoittuvaisen Ranskan – maailmanmestarin riveissä kireä tunnelma

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat pelaa tiistaina MM-karsinnoissa lohkon suuren ennakkosuosikin Ranskan vieraana. Viime vuonna Suomi voitti Les Bleusin ystävyysottelussa Pariisissa 2-0, mutta tämänkertaisesta kohtaamisesta odotetaan huomattavasti haastavampaa koitosta, kun pisteitä on jaossa ja kummallakin on odotettavasti ykkösmiehistönsä kentällä.

Ranska on tähtien täyteinen huippujoukkue, hallitseva maailmanmestari, mutta sen pelaaminen ei ole viime aikoina kulkenut odotetulla tavalla. Kesän EM-kisoissa Ranska voitti ainoastaan yhden ottelun lohkovaiheessa ja putosi turnauksesta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun Sveitsi vei voiton rangaistuspotkukilpailussa.

EM-turnauksen jälkeen Ranskan otteet ovat ailahdelleet myös MM-karsinnoissa. Didier Deschampsin luotsaamat joukot jäivät viime viikolla tasapeliin sekä Bosnia-Hertsegovinaa että Ukrainaa vastaan. Sveitsi-ottelu mukaan lukien Ranska on pelannut jo viisi tasapeliä putkeen, kun kaikki kilpailut huomioidaan.

L’Épuipe kertoo, että tunnelma Ranskan joukkueessa on muuttunut merkittävästi siitä, millainen se oli kolme vuotta sitten, kun Les Bleus juhli MM-kultaa. Ranskalaislehti kertoo muun muassa, että tähtihyökkääjä Karim Benzeman paluu maajoukkueeseen on aiheuttanut ”epätasapainoa” ryhmässä.

Ranskan riveissä on ruvennut esiintymään myös kurittomuutta. L’Équipen mukaan Deschamps on luopunut autoritäärisestä valmennustavastaan ja antanut pelaajille enemmän valtaa. Aiemmin valmentaja aiheutti lähes pelkoa pelaajissaan, mutta enää asia ei ole niin.

L’Équipe kertoo, että myös Ranskan joukkuehenki on ollut kovemmalla koetuksella kuin aikoihin. Ukraina-pelin jälkeen Ranskan kapteeni ja maalivahti Hugo Lloris kritisoi omiaan ”omistautuneisuuden ja aggressiivisuuden” puutteesta ja sanoi, että jokaisen pelaajan on nostettava tasoaan.

Antoine Griezmann on toinen pelaaja, joka on ollut tyytymätön viime kuukausina. L’Équipe kertoo, että Griezmann on ollut ymmällään hänen vaihtelevasta roolistaan ja vähentyneistä vapauksistaan hyökkäyspäässä.

Lähde: Daily Mail

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.