Mestarien liiga
Liverpool – AC Milan
Keskiviikko 15.09. klo 22:00

Mestarien liigan D-lohko on käsittämättömän kova, sillä illalla kohtaavien Liverpoolin ja AC Milanin lisäksi mukana ovat Atletico Madrid ja Porto. Joukkueet ovat aloittaneet kotimaan sarjansa todella lujasti, sillä Liverpool on kerännyt neljästä ottelusta kymmenen pistettä, ja AC Milan on voittanut kaikki kolme otteluaan. Odotettavissa on siis raikas kamppailu.

Liverpool on suvantokauden jälkeen kovassa lyönnissä. Joukkueen alakerta on terve ja maalipaikkoja se luo joka ottelussa tukuttain. Viikonloppuna Leedsistä ei ollut vastusta Jürgen Kloppin suojateille. Leeds-ottelussa tapahtui sekä iloisia, että traagisia asioita: Mo Salahin sadas liigamaali oli merkittävä saavutus, mutta nuoren Harvey Elliotin kammottavan näköinen joukkue palautti naamat peruslukemille. Jordan Henderson ottanee Elliotin paikan keskikentällä. Roberto Firmino ja Neco Williams ovat poissa.

AC Milanin poissaolo Mestarien liigasta kesti peräti kahdeksan vuotta. Milanolaisilla onkin palava halu palata Euroopan huipulle, ja testi ensimmäisessä lohkopelissä on lähes kovin mahdollinen. Olivier Giroud pääsee takaisin peleille koronan jälkeen. Eilen Milanin kannattajat saivat jobinpostia, kun ikinuoren Zlatan Ibrahimovicin ilmoitettiin missaavan pelin akillesjänteen vamman vuoksi. Anfieldillä joukkueen pitää saada välittömästi pakka kuntoon tulosta saavuttaakseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on ottelussa iso suosikki, mutta vedonvälittäjät ovat markkinoiden paineessa lähteneet hieman laukalle. Pool ei voita tätä ottelua aivan kahta kertaa kolmesta. Niinpä otetaan pikkuyritys Milanin venymisestä pisteille: Aasialainen tasoitus, AC Milan +0.5 kertoimella 3,05.

LYÖ VETO ILLA