Valioliiga
Liverpool – Crystal Palace
Lauantai 18.09. klo 17:00

Lauantaina Valioliigassa seurataan erityisellä mielenkiinnolla Liverpoolin otteita. Joukkueen alkukausi on ollut hyvin eheä, eikä viime kauden kaltaista loukkaantumissumaa ole ollut Poolin harmina. Iltapäivän vastustaja Crystal Palace on aloittanut Patrick Vieiran aikakauden mukavasti, ja viime kierroksella voittotilikin aukesi todella komeasti Tottenhamin kustannuksella.

Viikolla Pool oli vaikeuksissa AC Milanin kanssa Mestarien liigassa, mutta sai kuitattua heikon ensimmäisen jakson lopun, ja voitti lopulta 3-2. Poolin tulivoima on kadehdittavalla tasolla, vaikka Roberto FIrmino onkin poissa, sillä Diogo Jota on vaatimukset täyttävä hyökkääjä. Myös viime viikonloppuna pahasti loukkaantuneen Harvey Elliottin tilalle löytyy laadukas paikkaaja. Poolia ei ole tällä hetkellä helppo pysäyttää.

Palace sai itseluottamuksensa kerralla kohdilleen otettuaan Spursista 3-0 voiton. Croydonilaiset hyödynsivät miesylivoiman viimeisen puolen tunnin aikana makeasti. Huomattavaa on, ettei poissaoloista kärsinyt Spurs saanut koko ottelussa oikeastaan mitään aikaiseksi. Vieira odottelee edelleen taitavan Eberechi Ezen kuntoutumista, sillä nigerialainen olisi joukkueen työkalupakkiin oiva lisä ylöspäin.

Lyö vetoa ottelusta:

Palace on pärjännyt tähän asti kivasti, mutta Anfieldilla haaste on liian kova. Pool tulee kaikella todennäköisyydellä voittamaan ottelun, ja vetoihin otetaan vähintään kahden maalin voittoa: Aasialainen tasoitus, Liverpool -1.5 kertoimella 1,66.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO