Valioliiga
Manchester United – Newcastle
Lauantai 11.09. klo 17:00

Manchester United on jättisuosikki Newcastlea vastaan lauantaina – siitä ei ole edes kahta sanaa. Suurimman huomion ottelussa kerää kuitenkin Cristiano Ronaldo, jonka siirtosaaga ja paluu Unitediin on yksi suurimmista jalkapallotarinoista hetkeen englantilaisessa seurajalkapallossa. Newcastlella on tämän päivän ottelussa sivurooli.

United on aloittanut kauden mukavasti, eikä Ronaldo ole ainut jättisatsaus: Raphael Varane ja Jadon Sancho nostavat odotuksia kattoon, eikä kukaan ole puhunut tällä kaudella Ole Gunnar Solskjaerin erottamisesta. Tosin tämä kuuluu niihin otteluihin, jotka on pakko voittaa. Poissaolijoita on muutama, tärkeimpänä Marcus Rashford. Tosin tämäkään ei ole niin tärkeä asia tällä hetkellä, kun sitä vertaa kultapojan paluuseen.

Newcastlen alkukausi on ollut vaikea, ja avauspiste Southamptonia vastaan tuli pelitapahtumien vastaisesti. Joukkueessa on huikeaa yksilötaitoa esim. Allan Saint-Maximinin puolesta, mutta joukkuepeli onnahtelee paikoitellen pahasti – Steve Bruce ei ole onnistunut laittamaan puolustusta kuntoon tälle kaudelle. Moni ihmettelee, mitä Bruce tekee edelleen Newcastlessa. Se ei ole tosin ainut ihmetyksen aihe tämän joukkueen kanssa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki muut tulokset kuin kotivoitto olisivat tässä ottelussa jättiyllätyksiä. Vetoihin ei saada mitään säkenöivää, mutta Ronaldon paluuta voisi siivittää puoliaika/lopputulos -veto. Eli Manchester United johtaa ottelua puoliajalla, ja voittaa myös koko ottelun. Vetosuositus on Puoliaika/lopputulos 1/1 kertoimella 1,60.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO