Lähde: Serie A -joukkue AC Milan menettää jälleen yhden suurimmista tähdistään – Çalhanoğlu ja Donnarumma lähtivät jo

© Kuva: Getty Images

La Gazetta dello Sportin mukaan AC Milanin norsunluurannikkolainen tähtipelaaja Franck Kessié alkaa päivä päivältä olemaan todennäköisempi lähtijä.

Seuran ja keskikentän taitavan sekä fyysisen ankkurin välinen kuilu jatkosopimusneuvotteluissa ei lehden mukaan vaikuta realistiselta kurottavaksi umpeen.

Osapuolet ovat käyneet neuvotteluja jo pitkään ja oikeastaan minkäänlaista lähentymistä ei ole lehden mukaan tapahtunut.

Norsunluurannikkolaisen sopimus päättyy kesällä ja kiinnostustaan on osoittanut muun muassa Manchester United.

Kessié haluaisi taustajoukkoineen jatkosopimukseen vähintään kahdeksan miljoonan euron vuosipalkan. Milan on tiettävästi tarjonnut hänelle sopimusta vuoteen 2026 asti. Seuran tarjoama vuosipalkka on 6,5 miljoonaa ja Kessié ei tähän ole suostunut.

Perinteikäs italialaisjoukkue ei varmasti halua menettää jo kolmatta tähteä lyhyen ajan sisään ilmaiseksi. Hakan Çalhanoğlu loikkasi naapuriseuraan Interiin ja Gianluigi Donnarumma lähti Paris Saint-Germain riveihin.

Kummastakaan ei siirtokorvauksia herunut ja kesällä sama olisi edessä Kessién kanssa ellei yhteisymmärrystä löydy. Vaihtoehtoisesti Milan voisi jo tammikuussa yrittää myydä hänet.

Milanin juhlavasti alkaneessa Mestarien liigan paluussa San Sirolla Atlético Madridia vastaan Kessié lensi kahdella keltaisella kortilla ulos.

Yleensä pitkälti positiivisessa valossa milanolaisten peliin vaikuttava Kessié pohjusti tuolloin vierasjoukkueen nousun rinnalle ja ohi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!