Möläyttikö Aki Riihilahti todellisen siirtopommin HJK:n yksityistilaisuudessa?

© Kuva: Getty Images

HJK järjesti tänään, tiistaina, yhteistyökumppaneilleen yksityistilaisuuden kiitokseksi yhteistyöstä. Tilaisuudessa yhtenä puhujana oli HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Huhujen mukaan Riihilahti olisi kertonut paikalla olleille merkittävän siirtouutisen. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Riihilahti olisi kertonut, että Italiassa pitkän ja upean uran tehnyt Perparim Hetemaj olisi tulossa HJK:hon ensi kesänä, tarkemmin sanottuna heinäkuussa 2022.

Hetemaj edustaa tällä hetkellä Serie B:ssä pelaavaa Regginaa. Hetemajn sopimus Regginan kanssa on voimassa ensi kesään saakka. Huhujen mukaan Riihilahti olisi kertonut tilaisuudessa myös, että Hetemaj oli hyvin lähellä siirtoa HJK:hon jo kuluneen kesän siirtoikkunassa. SuomiFutis-sivusto ei saanut väitteille vahvistusta HJK:sta.

Riihilahti kertoi heinäkuussa Ilta-Sanomille, että Hetemajn kanssa on käyty keskusteluja. Tuolloin Riihilahti sanoi, että Hetemajn paluu voisi tapahtua aikaisintaan vuonna 2022.

– Meillä on hyvä yhteisymmärrys siitä, että kun Perpa on valmis palaamaan, istumme alas. Perpa on klubilainen jätkä ja hieno pelaaja, joka aktiivisesti kiinnosta meidän urheilupuolta, Riihilahti kommentoi heinäkuussa IS:lle.

Hetemaj siirtyi HJK:sta AEK Ateenaan kesällä 2006. Tie vei talvella 2010 Italiaan, jossa Huuhkajien entinen keskikenttäpelaaja sai viime kaudella kasaan 300 ottelua Serie A:ssa. Tällä kaudella Hetemaj on pelannut kahdessa Serie B:n ottelussa.

HJK:n kannattajien oma podcast-ohjelma (Nappulakengät-podcast) kysyi Riihilahdelta Twitterissä suoraan, onko huhussa perää. Riihilahti ei ollut vastannut viestiin tämän artikkelin julkaisuhetkellä.

– Pitääkö paikkansa, että olet siellä kertonut erään Serie B:ssä pelaavan taiturin palaavan ensi kesänä Klubiin, Nappulakengät-podcast-tili kysyi Riihilahdelta Twitterissä.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.