Valioliiga
Newcastle – Leeds
Perjantai 17.09. klo 22:00

Sekä Newcastle että Leeds hakevat vielä kauden avausvoittoaan. Molempien joukkueiden peräpää on vuotanut pahasti, joten keskinäisessä matsissa olisi saatava asiat järjestykseen. Newcastle on kerännyt tähän mennessä ainoastaan yhden pisteen, mutta ei Leedsin kaksi pistettäkään varsinaisesti kuperkeikkoja aiheuta. Molemmat joukkueet siis tarvitsevat kurssiinsa pikaista oikaisua.

Newcastlen ainoa piste tuli tasapelistä Southamptonia vastaan, eikä pelitapahtumien mukaan Magpies olisi ansainnut sitäkään. Viime kierroksella Steve Brucen suojatit olivat vailla mahdollisuuksia Manchester Unitedia vastaan. Joukkueen puolustuspeli on pahasti tuuliajolla – Bruce ei ole alkukaudesta saanut tilkittyä sitä. Yläkerrassa Newcastlella löytyy yksilötaitoa, jolla otteluita pystytään ratkomaankin, jos puolustus vain pitäisi. Brucelta puuttuu hyvinkin puoli avauksellista miehistöä loukkaantumisten vuoksi.

Leedsin perälauta vuoti Liverpoolia vastaan pahemman kerran, eikä voittajasta ollut sen suurempaa epäselvyyttä. Marcelo Bielsan suojateille uhkaa tulla klassinen vaikea toinen kausi, ellei hommaa saada kasaan ajoissa. Bielsan pelityyli alkaa olla muille joukkueille tuttu, ja nyt etua olisi kaivettava muilla keinoilla. Diego Llorente ja Robin Koch ovat loukkaantuneita, kun taas Pascal Struijk kärsii pelikieltoa saatuaan punaisen kortin taklauksesta, jossa Harvey Elliott loukkaantui pahanpäiväisesti.

Lyö vetoa ottelusta:

Näin lopuksi pari paalutusta: Leeds on ehdottomasti joukkueista vahvempi. Lisäksi Newcastlen ongelmat näyttävät tällä hetkellä todella vakavilta, eikä ole varmaa, pystyykö Bruce ongelmia ratkaisemaan. Vetoihin lähtee vierasvoittoa: Leeds voittaa ottelun kertoimella 2,31.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO