Serie A:ssa kautensa heikosti aloittanut Juventus nappasi keskiviikkona jo toisen perättäisen voiton Mestarien liigassa, kun se kaatoi kotikentällään Chelsean 1-0-lukemin.

Ottelun voittomaali syntyi välittömästi toisen jakson alkajaisiksi. Juventuksen kärjessä pelannut Federico Chiesa laukoi pallon ohi Chelsea-vahti Edouard Mendyn, kun jälkimmäistä nelivitosta oli pelattu ainoastaan kymmenen sekuntia.

Chiesan tekemä maali oli historiallinen, sillä se oli Mestarien liigan historian nopein toisella jaksolla tehty osuma.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
45:10 - Federico Chiesa has given Juventus the lead just 10 seconds into the second half against Chelsea, the earliest second half goal Opta have on record in a Champions League match (since 2003-04). Sleeping.

Kahden ottelukierroksen jälkeen Juventus on H-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Kilpailun hallitseva mestari Chelsea on kakkosena kolmella pisteellä ja Zenit kolmantena yhtä monella pisteellä. Lohkon jumbona on ruotsalaisseura Malmö, joka on hävinnyt kummatkin ottelunsa selvin numeroin (0-3, 0-4).