Salamamaali! Juventuksen Federico Chiesa teki Mestarien liigan historian nopeimman osuman

Serie A:ssa kautensa heikosti aloittanut Juventus nappasi keskiviikkona jo toisen perättäisen voiton Mestarien liigassa, kun se kaatoi kotikentällään Chelsean 1-0-lukemin.

Ottelun voittomaali syntyi välittömästi toisen jakson alkajaisiksi. Juventuksen kärjessä pelannut Federico Chiesa laukoi pallon ohi Chelsea-vahti Edouard Mendyn, kun jälkimmäistä nelivitosta oli pelattu ainoastaan kymmenen sekuntia.

Chiesan tekemä maali oli historiallinen, sillä se oli Mestarien liigan historian nopein toisella jaksolla tehty osuma.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kahden ottelukierroksen jälkeen Juventus on H-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Kilpailun hallitseva mestari Chelsea on kakkosena kolmella pisteellä ja Zenit kolmantena yhtä monella pisteellä. Lohkon jumbona on ruotsalaisseura Malmö, joka on hävinnyt kummatkin ottelunsa selvin numeroin (0-3, 0-4).