Siirtoguru: Atlético Madridin seuralegenda siirtyy varmasti Chelseaan

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkunan viimeistä tuntia viedään. Yksi kaikkien aikojen eittämättä kieroutuneimmista, hulppeimmista ja toimeliaimmista siirtomarkkinoista on päättymässä. Seurat käyvät kuitenkin vielä kauppaa keskenään. Yksi kaupan kohde on Saúl Ñíguez, 26, joka siirtyy Atlético Madridista Chelseaan. Asiasta uutisoi siirtoekspertti Fabrizio Romano.

Saúlia on viety Valioliigaan kesän alusta lähtien, mutta siirron vääntäminen lukkoon on ottanut oman aikansa. Vielä viikonloppuna arveltiin, että Chelsean hankinta-aikeet olisivat vesittyneet täysin. Nyt on käynyt kuitenkin niin, että Saúl ilmeisesti siirtyy lontoolaisseuraan viiden miljoonan euron lainasiirrolla.

Sopimukseen sisältyy osto-optio, eli Chelsea voi ostaa Saúlin pysyvästi 40 miljoonalla eurolla ensi kesäkuussa.

Monipuolisena pelaajana tunnetun Saúlin osake on ollut laskussa parin edellisen vuoden ajan. Espanjan-mestaruudesta huolimatta viime kausi oli hänen heikoimpansa hänen tähänastisella urallaan. Hän menetti jopa avauskokoonpanon paikkansa Atletissa, joukkueessa, jonka sopimuspelaaja hän on ollut 13 vuoden ajan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.