MM-karsinnat
Suomi – Kazakstan
Lauantai 04.09. klo 16:00

Huuhkajat aloittaa lauantain MM-karsintarumban kotona Kazakstania vastaan. Huuhkajien lohkossa on pelattu silmiinpistävän paljon tasapelejä, ja voitolla tilanne lohkossa muuttuisi oleellisesti edullisemmaksi. Kazakstan on lohkon heikoin yhdistelmä, mutta väheksyä sitä ei sovi, sillä se on niistänyt Ukrainalta kaksi pistettä tasapeleillä. Ja toisekseen Suomen pitäisi alkaa tekemään maaleja.

Huuhkajien EM-turnaus oli kunniakas, mutta tätä nykyä joukkueen tulivoima ei ole kummoisella tasolla. Viimeisessä kymmenessä Suomi on voittanut kerran, eikä viimeisimmissä otteluissa maalia kohden ole päästy edes laukomaan sen ihmeemmin. Viikolla Markku Kanerva kierrätti pelaajistoa Walesia vastaan, eikä joukkue saanut hyökkäyksessä aikaan mitään mainittavaa. Ykköskärki Teemu Pukki on kärsinyt vuorotellen nilkkavammasta ja koronasta. Poissaolijoista tärkeimmät ovat loukkaantunut Robin Lod sekä pelikieltoinen Glen Kamara.

Kazakstan on melko nimetön yhdistelmä, joka koostuu pääasiassa kotimaan pääsarjassa pelaavista jalkapalloilijoista. Joukkueen edellinen maaotteluvoitto on tasan vuoden takaa, jolloin Nations League -kahinassa kaatui Liettua vieraissa. Viikolla kotiottelussa Ukrainaa vastaan kazakstanilaiset jäivät lisäajalla tappiolle, mutta juuri ennen loppuvihellystä Ruslan Valiullin tasoitti ottelun riemukkaasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on luonnollisesti ottelussa suosikki, mutta hyökkäykseen pitää saada tulta. Muuten ilmassa voi olla jopa katastrofin aineksia. Kertoimenlaskijat antavat Huuhkajille minikertoimia vanhasta muistista, mutta jos vastapeli Suomeen ei aiheuta näppylöitä, voi Kazzuille pistää pientä täkyä sisään vähintään pisteen naaraamisesta: Aasialainen tasoitus, Kazakstan +0.5 kertoimella 2,80.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO