Italian Serie A:ta 2010-luvulla mielin määrin hallinnut ja yhdeksän perättäistä mestaruutta ennen viimekautista valtaistuimelta suistamistaan voittanut Juventus on aloittanut uuden sarjakauden erittäin vaisusti. Kolmen Serie A -kierroksen jälkeen Vanhalla Rouvalla oli koossa vain yksi sarjapiste, ja se janosi kipeästi pistesarakkeeseensa muutosta.

Haaste oli kuitenkin kova, sillä Torinoon saapui vieraaksi sarjaa kolmen kierroksen jälkeen johtanut AC Milan. Ja niinpä vain kävi, että Juventus jäi vielä neljännessäkin sarjaottelussaan ilman voittoa.

Ensimmäisen maalin teki kuitenkin Juventus. Se katkaisi AC Milanin syötön kaukana omalla puolustusalueellaan ja käynnisti tuulennopean vastahyökkäyksen. Paulo Dybala näki hyvin karkuun ryntäävän Álvaro Moratan, eikä espanjalainen erehtynyt, vaan sijoitti vieraiden verkkoon maalin kolmannessa peräkkäisessä ottelussaan. Alku oli räväkkä, sillä tällöin pelattiin vasta neljättä peliminuuttia.

Milanille ikävä uutinen avausjaksolla oli sekin, että tanskalaistoppari Simon Kjaer joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Tilalle tuli nuori 21-vuotias Pierre Kalulu.

Pelin hallinta oli varsinkin toisella puoliajalla lievästi AC Milanilla, ja varttitunti ennen loppua se sai palkintonsakin. Ante Rebic nousi kulmapotkussa korkeimmalle, ja puski pallon takatolpan kautta maaliin.

[readmore from=Juventus]

Vielä tämän jälkeenkin Milan sai loistavan paikan tehdä voittomaalin, kun Kalulu nousi oikealta hyökkäykseen mukaan. Juventuksen maalivahti Wojciech Szczesny onnistui kuitenkin saamaan kätensä väliin ja torjumaan kudin kulmapotkuksi.

Juventus on ollut edellisen kerran voitoitta kauden neljän ensimmäisen sarjakierroksen jälkeen kaudella 1961-1962. Se on tässä vaiheessa kautta kahdella pisteellään sarjassa sijalla 18, takanaan ainoastaan Cagliari ja Salernitana.