UOL: Ajax nosti brassilaiturinsa hinnan 40 miljoonaan euroon – Bayern München tarkkailee

© Kuva: Getty Images

Ajax on nostanut laitahyökkääjänsä Antonyn pyyntihinnan 40 miljoonaan euroon, kertoo brasilialaismedia UOL.

Antony, 21, voitti kesällä olympialaiset Brasilian paidassa, ja hän on jatkanut hyviä otteitaan myös seurajoukkueessa. Kuluvalla kaudella Antony on pelannut Ajaxissa kuusi ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen yhtä monta.

Vakuuttavat esitykset poikivat hänelle myös uransa ensimmäisen A-maajoukkuekutsun, lokakuun peleihin.

Antony siirtyi Ajaxiin viime vuonna kotimaansa pääsarjaseurasta São Paulosta 16 miljoonalla euron siirtosummalla, joka saattaa kasvaa vielä kuudella miljoonaalla bonusten myötä. Lisäksi São Paulo saa 20 prosenttia hänen seuraavasta siirtokorvauksestaan.

UOL:n mukaan Antonysta eniten kiinnostunut seura on Bayern München. Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann olisi halunnut hänet jo edelliseen seuraansa RB Leipzigiin, mutta Ajax vei tuolloin voiton.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.