AS Roman kapteeni ja keskikenttäpelaaja Lorenzo Pellegrini on useiden italialaislähteiden mukaan allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen.

Italian A-maajoukkueessa 17 kertaa esiintynyt Pellegrini, 25, pelasi vuosina 2015-2017 Sassuolossa, mutta muuten hän on edustanut Romaa yhtäjaksoisesti yhdeksänvuotiaasta lähtien. Giallorossin edustusjoukkueessa hän on pelannut 161 kertaa.

Il Messaggeron mukaan Pellegrinin uusi diili ulottaa kesään 2026 saakka, eikä siinä ole enää ulosostoklausuulia toisin kuin hänen vanhassa sopimuksessaan. Pellegrinin entinen diili olisi päättynyt tämän kauden jälkeen.

Uusi sopimus nostaa Pellegrinin vuosipalkan neljään miljoonaan euroon, mikä tekee hänestä joukkueen toiseksi korkeapalkkaisimman pelaajan kesähankinta Tammy Abrahamin jälkeen.

Kuluvalla kaudella Pellegrini on pelannut yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi. Viime viikonloppuna pelatun Rooman paikallisottelun hän joutui jättämään väliin pelikiellon takia. Lazio oli Derby della Capitalessa Romaa vahvempi maalein 3-2.