Manchester United ja Atalanta kohtasivat keskiviikkona Mestarien liigan kamppailussa Manchesterissa.

Vieraat tulivat peliin totutun ennakkoluulottomasti. Gian Piero Gasperinin luotsaama ryhmä ei kumartele kuvia yhtään ketään vastaan.

Italialaisryhmä iski Man Unitedin polvilleen ja johti avausjakson jälkeen 2-0. Mario Pašalić löi alkutahdit ja Merih Demiral tuplasi johdon kulmapotkusta.

Kotijoukkue tuli toiselle jaksolle kuitenkin kovalla asenteella ja käänsi pelin. Ensin Marcus Rashford kavensi ja Harry Maguire tasoitti. Vähemmän yllättäen Cristiano Ronaldo ratkaisi kamppailun ja kolme pistettä Unitedille.

Vierasjoukkueesta huokui valtaisa pettymys, mutta samalla varsinkin Gasperinista huomasi, että huimasta mahdollisuudesta huolimatta haaste oli vain liian kova tällä kertaa.

Atalantan puheenjohtaja Antonio Percassi oli ylpeä joukkueensa esityksestä Old Traffordilla.

– Se oli mieleenpainuva ottelu. Olimme lähellä tehdä historiaa. Kuitenkin mahtava kokemus ja kasvattaa koko ryhmää. Johdimme kahdella maalilla. Se tuntui lähes vitsiltä, Percassi sanoi Tuttoatalantalle.

– Totuus on, että Manchester Unitedin kolme vaihtopelaajaa olivat arvokkaampia kuin koko joukkueemme. Haluamme silti edetä lohkosta ehdottomasti jatkoon.

Atalanta on selvinnyt Mestarien liigaan nyt kolmesti peräkkäin. Se on lohkossaan Villarrealin kanssa tasapisteissä (4). Lohkoa johtava on United on kaksi pistettä edellä. Perää pitää Young Boys kolmella pisteellä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

TuttoAtalanta.com

@tuttoatalanta
Antonio Percassi: "I tre cambi dello United valgono quasi come tutta la nostra rosa" dlvr.it/SB5T7x - TuttoAtalanta.com