© Kuva: Getty Images

Atletico Madrid – Liverpool: Pool askeleen edellä

Mestarien liiga
Atletico Madrid – Liverpool
Tiistai 19.10. klo 22:00

Atletico Madrid ja Liverpool ovat pääosassa tiistain UCL-trillerissä, jossa katsotaan B-lohkon kärjen tilanne. Liverpool, johtaa lohkoa puhtaalla pelillä, ja Atletico on toisena neljällä pisteellä. Liverpool on tähän asti ollut Mestarien liigassa vakuuttavampi joukkue, ja Atleticolla voisi olla huonommalla säkällä vähemmänkin pisteitä. La Ligan hallitsevalla mestarilla onkin ollut hieman tekemistä pelinsä sujuvuuden kanssa alkukaudesta.

La Ligassa Tico on neljäntenä. Pelejä on pelattuna yksi vähemmän johtavaan Real Sociedadiin verrattuna, sillä viime viikonloppuna Atletico ei kotimaan sarjaa pelannut. UCL:n lohkopeleissä Atletico pelasi Porton kanssa maalittoman tasapelin, eikä vakuuttanut ottelussa sitten ollenkaan. AC Milanin Diego Simeonen suojatit kaatoivat 2-1: joukkue oli pitkään ottelussa tappiolla, ja voittomaalin se sai yliajalla rankkarista. Stefan Savic sovittelee pelikieltoaan ja Matheus Cunha sekä José Gimenez ovat todennäköisesti pois.

Liveroolilta poissa ovat varmasti pitkäaikaispotilas Harvey Elliott sekä Thiago. Pool on ollut kovassa iskussa sekä Mestarien liigassa että Valioliigassa: viikonloppuna Watfordilla ei ollut kotonaan mitään sanansijaa Poolia vastaan. Roberto Firmino lykkäsi ottelussa hattutempun. Liverpoolin tulivoima on tällä hetkellä järkyttävällä tasolla, ja tiukasti puolustava Atleticokin saa sen huomata.

Lyö vetoa ottelusta:

Kertoimissa Poolista on leivottu suosikki, ja niin pitääkin. Atleticoon verrattuna liverpoolilaiset ovat tällä hetkellä askeleen edellä. Vedoissa ei lähdetä kikkailemaan, vaan otetaan suoraa vierasvoittoa kirkkain silmin: Liverpool voittaa ottelun kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.