Moskovan Spartak johti Leicesteriä Eurooppa-liigan ottelun 44. minuutilla 2-0. Tauolle mentäessä tilanne oli kuitenkin huomattavasti tiukempi, Patson Dakan kavennettua vain minuuttia Henke Larssonin poika Jordanin osumasta isännille.

Ennen kuin otsikoita Larsson-jatkumosta ehdittiin kirjoittaa, tuli Kettujen 23-vuotiaasta paljon herkullisempi kohde. Daka pamautti englantilaiset pelissä tasoihin pian toisen jakson alettua – ja jatkoi tehtailuaan, täydentäen puhtaan hattutempun 54. minuutilla.

Sambialaishyökkääjä siirtyi Leicesteriin RB Salzburgista, ja 30 miljoonan euron hankinta vaikuttaa Brendan Rodgersin ryhmän näkökulmasta todella hyvältä. Peliminuutteja Valioliigassa on kertynyt vasta 39 minuuttia, mutta ehtinyt jo avata maalitilinsä myös kyseisessä sarjassa. Dakasta tuli ensimmäinen sambialainen maalintekijä sarjassa, osumalla Manchester Unitedin verkkoon launtaina.

Eikä tässä vielä kaikki – juuri tätä tekstiä julkaistaessa Daka karkasi jo neljänteen osumaansa!

Päivitys 20.10.2021 klo 19.29: Ottelu päättyi lukemiin 3-4