Inter korvasi 115 miljoonan euron tähden ilmaiseksi siirtyneellä konkarilla – toimitusjohtaja ei kadu ratkaisua tippaakaan: ”Ei heissä ole paljon eroa”

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n mestaruuden viime kauden päätteeksi voittanut Internazionale joutui kesällä luopumaan useasta avainpelaajastaan.

Nimekkäin lähtijä oli Chelseaan hulppealla 115 miljoonalla eurolla siirtynyt Romelu Lukaku, joka oli kummallakin Inter-kaudellaan joukkueen paras maalintekijä.

Interin toimitusjohtaja Giuseppe Marotta ei kuitenkaan ikävoi Lukakua – päinvastoin. Milanolaisseura kuittasi belgialaiskärjestä hulppean siirtokorvauksen, ja korvasi hänet Edin Džekolla, joka saapui seuraan ilmaiseksi.

35-vuotias Džeko on ollut alkukaudella oivassa pelivireessä ja tehnyt 13 otteluun tehot 8+3. Marottan mukaan Džeko ja Lukaku ovat kentällä lähes identtiset pelaajat.

– Myimme Lukakun 115 miljoonalla eurolla ja hankimme Džekon ilmaiseksi. Ei heissä ole paljon eroa kentällä, Marotta väitti Corriere della Seralle.

Lukaku lähti, koska hän halusi tuplata palkkansa. Italiassa meillä ei ole varaa maksaa sen suuruisia palkkoja.

– Emme voi muutenkaan tehdä enää samanlaisia sopimuksia kuin aiemmin. Emme pystyisi ostamaan Lukakua 75 miljoonalla eurolla. Meidän on jatkossa tehtävä pelaajahankinnat halvemmalla ja paremmin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.