Paris Saint-Germainin hyökkääjä Mauro Icardi ja hänen vaimonsa Wanda Nara ovat yksi jalkapallon seuratuimmista pariskunnista. Argentiinalaispari esiintyy tasaisin väliajoin otsikoissa niin jalkapallon kuin sen ulkopuolisten asioiden takia, ja tuorein kohu liittyy jälkimmäiseen.

Nara on lopettanut aviomiehensä seuraamisen Instagramissa, poistanut ison liudan heidän yhteiskuviaan ja julkaissut kryptisen viestin, joka vaikuttaisi viittaavan uskottomuuteen.

– Taas yksi perhe, jonka olet pilannut olemalla lutka, kirjoitti Nara.

Icardi ja Nara ovat olleet naimisissa seitsemän ja puoli vuotta ja heillä on kaksi lasta. Pariskunnan suhde alkoikin suurella kohulla, sillä Icardi ja Nara rupesivat seurustelemaan, kun Nara oli vielä naimisissa Icardin entisen joukkuekaverin Maxi Lópezin kanssa. Lópezin ja Naran avioliitto päättyi salasuhteen tultua julki.

Nara ja Icardi menivät naimisiin toukokuussa 2014, alle viisi kuukautta sen jälkeen, kun Naran ja Lópezin avioero oli sinetöity. Seuranneina vuosina Icardi ja López eivät suostuneet kättelemään toisiaan pelatessaan vastakkain.