Huuhkajien vahvuuteen lokakuun MM-karsintaotteluissa palannut Juhani Ojala joutui jättämään kesken keskiviikkona pelatun Skotlannin pääsarjaottelun Motherwell-St. Mirren. Tuttuun tapaan Motherwellin aloituskokoonpanossa ollut suomalainen nilkutti vaihtoon 27. minuutilla, tehden tilaa ugandalaiselle Bevis Mugabille.

Motherwellin valmentaja Graham Alexander kommentoi ottelun jälkeen Daily Recordille Ojalan loukkaantumista näin:

– En ole ihan varma, kuinka hän voi. Luulen, että hän koki kipuja nivusessaan. Katsotaan, mikä hänen tilanteensa on, mutta hän on hyvissä käsissä. Poissaolon pituudesta minulla ei ole aavistustakaan.

Kolme edellistä otteluaan hävinnyt Motherwell johti ottelua jo 2-0, mutta joutui tyytymään 2-2-tasapeliin. St. Mirrenin tasoitusmaali tuli kyseenalaisesta rangaistuspotkusta, jota Alexander ei sulattanut alkuunkaan. Kuten joitain kertoja ennenkin, hän peräänkuulutti nytkin VAR-järjestelmää Skotlannin Valioliigaan.

[readmore from=Ojala-Juhani]

– Se ei ollut rankkari. Minun täytyy tarkistaa se VAR:ilta… ai niin, eikö meillä olekaan sitä? Totta puhuen en tiedä mitä sanoa, Alexander puhisi.

Motherwell ja St. Mirren ovat 11 pelatun kierroksen jälkeen 12 joukkueen sarjassa peräkkäisillä sijoilla 6 ja 7. 32-vuotias Juhani Ojala oli pelannut Motherwellin puolustuslinjassa kahdeksan peräkkäistä 90-minuuttista ennen eilistä loukkaantumistaan.