Juventuksen ankarat vaikeudet jatkuvat – maalintekijä väänsi veistä haavassa tuuletuksellaan

© Kuva: Getty Images

Serie A -jätti Juventuksella oli vaikea viime kausi, eikä uusi ole kovin paljon paremmin alkanut. Vanha rouva kärsi keskiviikkona jo kauden kolmannen tappionsa, kun Sassuolo haki Allianz Stadiumilta pisteet maalein 1-2. Kauden kymmenestä sarjaottelustaan Juventus on onnistunut voittamaan vain neljä.

Davide Frattesi vei vierailijat avausjakson lopun maalillaan johtoon, mutta Weston McKennie toi Juventuksen tasoihin varsinaisen peliajan viimeisen varttitunnin käynnistyessä. Juventusta odotti kuitenkin pelin lisäajalla vielä todellinen kylmä suihku.

Pelattiin lisäajan 4. minuuttia, kun Domenico Berardi lähetti kaukaa omalta kenttäpuoliskolta poikittaissyötön vasenta kaistaa ylös kirmanneelle Maxime Lópezille. 23-vuotias ranskalainen ei empinyt, vaan vippasi varmasti pallon yli vastaan tulleen maalivahti Mattia Perinin. Maali oli Lópezille kauden ensimmäinen ja Serie A -uran kolmas.

López väänsi vielä maalituuletuksessaan veistä Juventuksen haavoissa, sillä hän juhli maaliaan Cristiano Ronaldon tavaramerkillä, niin sanotulla ”SIUUU”-tuuletuksella. CR7 oli vielä viime kaudella Juventuksen paras maalintekijä ja johtotähti ennen kuin siirtyi täksi kaudeksi Manchester Unitediin. Lópezin maali ja tuuletus näkyvät alla olevalla videolla ajassa 2:38 alkaen.

Juttu jatkuu videoklippiupotuksen jälkeen.

Voitto oli Sassuolon historian ensimmäinen Juventuksen kotistadionilla, ja vesitti tylysti valmentaja Massimiliano Allegrin juhlapelin tunnelmat. Ottelu oli Allegrille 200:s Juventuksen valmentajana.

– Meidän olisi pitänyt olla organisoituneempia, etenkin pelin lopussa. Nämä ovat pelejä, joita ei voi hävitä, jos huomaa, ettei voi voittaa, pettynyt Allegri totesi pelin jälkeen DAZN:lle.

– Meidän täytyy pohtia, kuinka hoitaa näitä otteluita, sillä emme voi päästää tuollaista vastahyökkäysmaalia. Meillä oli useita tilanteita tehdä maali, mutta jos ei ole kliininen, kaikesta tulee vaikeampaa.

– Pelin lopussa olimme liian hätäisiä, eikä niin saa käydä. Kyse ei ole fyysisestä ongelmasta, vaan mentaliteetista. Pelaajat eivät ole ongelma, vaan asenne on. Juventus ei ikinä päästä tällaisia maaleja kuin tänään, eikä niin saa tapahtua toiste, Allegri jyrisi.

Jobinpostia Juventus sai siitäkin, että puolustaja Mattia De Sciglio joutui tulemaan vaihtoon jo 11 minuutin pelin jälkeen polvivaivan vuoksi. Juventus on sarjassa tappion jälkeen seitsemäntenä, mutta kärkijoukkue AC Milan on siltä jo 13 pistettä karussa.

Lähde: Football-Italia