Juventusta reilun vuoden verran edustanut tukholmalaishyökkääjä Dejan Kulusevski vastaili Aftonbladetin lukijoiden chat-kysymyksiin, valmistautuessaan Ruotsin MM-karsintaotteluun Kosovoa vastaan.

Nyt 21-vuotias laituri siirtyi Italiaan jo juniorina, vuonna 2016. Tuolloinen seura Atalanta on mainittu potentiaalisena tulevaisuuden osoitteena tähän mennessä 16 A-maaottelua pelanneelle taiturille. Toiset juorut taas ovat viemässä tätä Tottenhamiin.

– Huhuja on aina, ja kai se on hyvä että useampi seura on kiinnostunut. En kuitenkaan mieti näitä, vaan keskityn aina seuraavaan otteluun. Nautinto katoaa, jos alkaa miettiä liikaa tällaisia asioita.

Kun on kyse korkean profiilin ruotsalaispelaajasta, yhtenä vaihtoehtona länsinaapurissa pidetään usein pelaamista AIK:n paidassa. Kulusevski ei tunne suurempaa vetoa Solnan suuntaan.

– Minulla ei ole suosikkijoukkuetta siellä, se voisi olla mikä tahansa tukholmalaisista, Brommapojkarna-kasvatti vastaa kuin härnätäkseen, kysymykseen mahdollisesta paluusta Ruotsiin.

Kulusevskilta kysyttiin myös, huomaako Cristiano Ronaldon lähdön Juventuksessa selkeästi.

– Totta puhuen ei se mitenkään valtavasti käy mielessä. Mietimme vain otteluiden voittamista, riippumatta siitä ketkä ovat mukanamme tai ketkä eivät. Hänen kanssaan pelaaminen oli tietysti mahtavaa, mutta ne ajat ovat nyt ohi.