Suomen kanssa MM-karsintojen jatkokarsintapaikasta taisteleva Bosnia-Hertsegovina on nimennyt ryhmänsä kahteen viimeiseen karsintaotteluun.

Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan 13. marraskuuta vieraissa. Kolme päivää myöhemmin vieraaksi saapuu Ukraina.

Suomi päättää karsintansa Helsingin Olympiastadionilla lohkon kärkimaata Ranskaa vastaan samana päivänä eli 16. marraskuuta.

Bosnia-Hertsegovinan ryhmä on kova ja ennen kaikkea maan suurimmat tähdet ovat mukana. Serie A:n Interissä hurjaan iskuun äitynyt Edin Džeko loistaa kaikkein kirkkaimpana uhkana Huuhkajien keskuspuolustukselle.

Barcelonasta lainalla Turkin Besiktasissa oleva Miralem Pjanić on myös mukana. Samoin AC Milanin Rade Krunić.

Merkittävimpiä poissaolijoita lienevät loukkaantunut Mario Vrančić ja koronaviruksen takia sivussa olevat Armin Hodžić sekä Ajdin Hasić. Viimeksi mainitun maajoukkuekokemus on toki olematon. Vasta 20-vuotias Hasić pelaa myös Besiktasissa.

Suomi julkistaa oman joukkueensa alkuviikosta.

Huuhkajat on tällä hetkellä lohkossa kolmantena ja pisteen Ukrainaa perässä sekä yhtä paljon Bosnia-Hertsegovinaa edellä. Ukraina on pelannut ottelun enemmän kuin kilpailijansa.

Lohkon voittaja etenee suoraan Qatarin MM-kisoihin ja kakkonen karsii paikasta arvokisoihin. Ranska voittanee lohkon eli kolme maata ratkaisevat jatkokarsijan paikan marraskuun maaotteluissa.

Bosnia-Hertsegovina-Suomi -ottelu alkaa 13.11 kello 16.00 Suomen aikaa. Huuhkajien peli Ranskaa vastaan 16.11 alkaa sen sijaan kello 21.45.

Bosnia-Hertsegovinan joukkue kokonaisuudessaan alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

NFS BIH

@NFSBiH
🔥 Ivaylo Petev odabrao igrače za utakmice sa Finskom i Ukrajinom ‼