Niki Mäenpään ja Lauri Ala-Myllymäen edustama Venezia nousi kuluvaksi kaudeksi Serie A:han.

Ala-Myllymäki on kärsinyt loukkaantumisista, eikä ole vielä debytoinut Veneziassa. Ala-Myllymäki siirtyi Veneziaan tammikuussa.

Mäenpää on sen sijaan aloittanut tämän kauden Venezian ykkösmaalivahtina. 36-vuotias Mäenpää on pelannut kuudessa sarjaottelussa. Keväällä seuraan saapunut ja upean loppukauden pelannut Mäenpää on esiintynyt vakuuttavasti Italian pääsarjassa.

Venezia on siitä huolimatta vahvistamassa maalivahtiosastoaan. Muun muassa Fabrizio Romanon mukaan Sergio Romero on siirtymässä vapaana agenttina Venezian vahvuuteen.

Romero poistui Manchester Unitedista kesällä. Argentiinan A-maajoukkueen entinen ykkösmaalivahti ei pelannut viime kaudella otteluakaan. Romero edusti Manchester Unitedia kuuden vuoden ajan, mutta pelasi vuosien saatossa yhteensä vain seitsemässä sarjaottelussa.

Romerolle Serie A on tuttu sarja, sillä 34-vuotias maalivahti edusti aiemmin urallaan Sampdoriaa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Former Man Utd goalkeeper Sergio Romero is set to join Serie A side Venezia as free agent. Negotiations at final stages - also Spezia wanted him but Venezia are leading the race to complete the deal soon. 🇦🇷 @SkySport #transfers