Liverpoolin espanjalaisvahti Adrián on halukas lähtemään seurasta tammikuun siirtoikkunan aikana, kertoo AS.

34-vuotias Adrián allekirjoitti kesällä vuoden jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, mutta peliaikaa hän ei ole kuluvan kauden aikana saanut minuuttiakaan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Espanjalaisvahti joutui viikonloppuna pettymään, kun Jürgen Klopp nimesi nuoren Caoimhín Kelleherin tolppien väliin valioliigaotteluun Watfordia vastaan. Viimeistään tämä osoitti Adriánille sen, että hän on pudonnut seurassa varavaihtoehdon varavaihtoehdoksi.

AS:n mukaan Adrián ei pane pahakseen, mikäli hänelle aukeaa paikka vaihtaa maisemaa tammikuun siirtoikkunan aikana. Espanjalaisvahdin kasvattajaseura Real Betis on tiettävästi kiinnostunut hänestä, kuten myös toinen La Liga -seura Sevilla.

Kesällä 2019 West Hamista Liverpooliin siirtynyt Adrián on pelannut Liverpoolissa kahden kauden aikana yhteensä 24 ottelua, joista kuudessa hän on pitänyt maalinsa puhtaana.