Liverpoolia kannattava UFC-tähti sai ilmaisliput vieraspeliin – ja sitten kaikki meni pieleen

© Kuva: Getty Images

Valioliigan Watfordia edustavalla maalivahdilla Ben Fosterilla on jokseenkin epäonninen viikonloppu takana.

Konkarivahti Foster, 38, sai joukkuekavereineen kylmää kyytiä, kun Liverpool tuli Watfordin vieraaksi Valioliigassa ja kyykytti sarjanousijaa peräti maalein 5-0.

Vaikka murskatappion tapahtumat laskettaisiin mukaan, Foster teki luultavasti isoimman virhearvionsa jo hyvissä ajoin ennen alkuvihellystä, kun hän antoi otteluun ilmaislipun vapaaottelija Paddy Pimblettille. Ongelmana oli, että lippu oli kotikannattajien päätyyn ja Pimblett tunnetaan intohimoisena Liverpoolin kannattajana.

Pimblett heitettiin stadionilta ulos kesken pelin, koska hän juhli Liverpoolin maaleja Watfordin kannattajien keskellä. UFC-tähden sosiaaliseen mediaan lataamalla videolla Pimblett yrittää selittää järjestyksenvalvojille, että muutkin ihmiset tuulettivat vierasjoukkueen maaleja, mutta vain hänen seurueensa sai käskyn lähteä pois.

Myöhemmin Pimblett kavereineen heitettiin ulos myös stadionin lähettyvillä sijaitsevasta ravintolasta, koska se oli Watfordin kannattajien baari.

– Watford, Ben Foster, rakastan sinua. Mutta toivon, että Watford putoaa sarjasta, koska te olette kamalia, kamalia, kommentoi Pimblett.

Voit katsoa kummatkin videot alta. Jos videot eivät näy, voit katsoa ne tästä ja tästä linkistä.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️