HJK:n Konferenssiliigan 0-5 -tappio Maccabi Tel Aviville ei jäänyt torstain ainoaksi törkylukemiin päättyneeksi otteluksi eurokentillä.

Norjalainen Bodö/Glimt tuskin lähti kovin suurena suosikkina Konferenssiliigan kotiotteluunsa AS Romaa vastaan. Tauolle mentäessä isännät kuitenkin johtivat peliä 2-1. Se oli kuitenkin vasta alkua – norjalaiset moukaroivat José Mourinhon luotsaamaa italialaisjoukkuetta toisella jaksolla vielä lujempaa; loppuluvut peräti 6-1!

Valioliigan Tottenham puolestaan vieraili hollantilaisen Vitesse Arnhemin kotikentällä, Konferenssiliigan pelissään. Nuno Espirito Santon valitsemasta kokoonpanosta toki puuttuivat tunnetuimmat nimet, mutta eiköhän vierasvoittoon tässäkin ottelussa moni uskonut. Eredivisiessa kuutospaikkaa pitävät isännät veivät kuitenkin potin saksalaispuolustaja Maximilian Wittekin 78. minuutin osumalla.