Kansallisen liigan kestomenestyjäksi noussut Tikkurilan Palloseura luopuu sarjapaikastaan. Tälläkin kaudella hopealle yltänyt vantaalaisjoukkue jättää hirvittävän aukon naisten pääsarjaan.

TiPS on ihastuttanut Pauliina Miettisen alaisuudessa aggressiivisella ja fyysisellä pelitavallaan. Periksiantamaton vantaalaisryhmä voitti kauden päätöskierroksella mestaruuden voittaneen Kuopion Palloseuran.

Edellinen tappio ylipäätään on niinkin kaukaa kuin heinäkuun loppupuoliskolta. Tuolloin Åland United oli parempi numeroin 3-2. TiPS pelasi upean kauden jälleen kerran.

Seuran tiedotteessa kerrotaan yksiselitteisesti, että Kansallisessa liigassa jatkaminen ei ollut taloudellisesti mahdollista.

Vantaalaisseura panostaa tulevaisuudessa pelaajakehitykseen ja juniorityöhön. Tikkurilan Palloseura aikoo myös tiivistää yhteistyötään muiden Vantaan joukkueiden kanssa.

Kansallisessa liigassa on edessä täydennysmenettely. Liigapaikkaa tarjotaan ensisijaisesti liigakarsinnan hävinneelle osapuolelle eli Nurmijärven Jalkapalloseuralle.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.