Paris Saint-Germainin kannattajaosastoista on kuultu alkukauden aikana buuauksia ja vihellyksiä, osoitettuina Kylian Mbappélle.

Hyökkääjätähti on sitkeästi kieltäytynyt allekirjoittamasta uutta sopimusta pariisilaisten kanssa, ja antanut toistuvasti ymmärtää haluavansa Real Madridiin.

Vuonna 2017 kasvattajaseurastaan AS Monacosta naarattu, nyt 22-vuotias pelaaja saanee PSG-kannattajien vihat päälleen myös jatkossa – näyttää nimittäin todella siltä että tämä on lähdössä seurasta Los Blancosiin ensi kesänä vapailla papereilla, nykyisen sopimuksensa umpeuduttua.

Real-presidentti Florentino Pérezin tuore lausunto ei tietenkään kirjaimellisesti kerro vielä mitään, mutta ei sen tulkitsemiseen vaadita valtavia salapoliisin taitojakaan.

– Tammikuussa meillä on uutisia Mbappésta. Toivomme, että tammikuun 1. päivänä hänen tilanteensa on jo täysin ratkaistu.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Florentino Pérez speaks to El Debate: “In January we will have news about Mbappé. We hope that by January 1st, the Kylian Mbappé situation will be fully resolved”. ⚪️🇫🇷 #Mbappé #RealMadrid @AranchaMOBILE

Vaikuttaa siltä, että joku lehdistöasiantuntija on nopeasti edellisen jälkeen nykäissyt Péreziä hihasta, ja muistuttanut alan käyttäytymissäännöistä.

– Tarkoitin siis että meidän pitää odottaa ensi vuoden puolelle. Kunnioitan aina PSG:ia, jonka kanssa meillä on hyvät suhteet.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Real Madrid president Florentino Perez clarifies to @rmcsport: “My words about Mbappé have been misinterpreted. What I said is that we have to wait until next year to have news - always with respect to PSG with whom we have good relations”. ⚪️🇫🇷 #RealMadrid #Mbappé