Leo Messi siirtyi elokuussa vapaana agenttina PSG:hen.

34-vuotiaan argentiinalaistaiturin ensimmäiset ottelut PSG:ssä ovat olleet varsin haastavia. Messi on pelannut PSG:ssä viisi ottelua, joissa on syntynyt yhteensä yksi täysosuma.

Messi iski aiemmin tällä viikolla upean maalin Manchester Cityn verkkoon. Maali oli Messin ensimmäinen uudessa seurassaan.

Messin joukkuetoveri Ander Herrera on ikionnellinen voidessaan pelata argentiinalaisen kanssa samassa seurassa.

– Messiä on mahdotonta kontrolloida ja merkata 90 minuutin ajan. Hän tekee maalin saadessaan maalipaikan. Tiesimme saavamme maalintekopaikkoja Manchester Cityä vastaan, koska olemme vahva joukkue. Olen nähnyt Messin tekevän lukuisia maaleja Barcelonassa. Nyt tunne oli erilainen, kun hän teki maalin joukkueellemme. Olen hyvin onnellinen, sillä rakastan Messin mentaliteettia. Hän ei ole itsekeskeinen.

PSG:llä on kenties maailman laadukkain joukkue, joten on normaalia, että seuran odotetaan taistelevan Mestarien liigan voitosta. Herreran mielestä sitä ei voi kuitenkaan vaatia.

– On normaalia, että kaikki ajattelevat PSG:n taistelevan Mestarien liigan voitosta, mutta ei ole reilua vaatia meiltä sen voittamista. Unelmoimme Mestarien liigan voittamisesta, mutta emme ajaudu hulluksi sitä ajattelemalla, Herrera totesi Téléfootille.

Sunnuntaina Rennes voitti PSG:n 2-0. PSG johtaa Ranskan pääsarjaa siitä huolimatta kuuden pisteen erolla Lensiin.

Lähde: AS