Lazio kaatoi lauantaina Internazionalen 3-1 Italian Serie A:n huippuottelussa.

Tunteet kävivät ajoittain kuumana varsinaisen peliajan puitteissa, mutta illan ainoa punainen kortti nostettiin vasta loppuvihellyksen jälkeen erikoisissa merkeissä.

Punaista katseli Lazion toppari Luiz Felipe, joka hyppäsi pelin jälkeen Interin Joaquín Correan olkapäille tuulettamaan ja naureskelemaan.

Felipe ja Correa pelasivat kolme vuotta yhdessä Laziossa, mutta Correa ei näyttänyt huomaavan, kuka hänen niskaansa kiipesi, tai sitten hän ei vain ollut vitsailutuulella tappion jälkeen. Joka tapauksessa hän huitaisi entisen joukkuekaverinsa ärtyneen oloisena sivuun.

Erotuomari huomasi välikohtauksen ja kaivoi taskustaan suoraan punaisen kortin Felipelle, joka puhkesi kyyneliin, kun hän yritti selventää tilannetta oikeudenjakajalle.

Lazion puolustaja Patric kommentoi Correan ja Felipen tilannetta DAZN:n haastattelussa ja sanoi olevansa itse osasyyllinen siihen.

– Me kolme olemme ystäviä. Kummatkin olivat väärässä. Luiz Felipen olisi pitänyt ymmärtää, että Tucu oli juuri hävinnyt. Ymmärrän hänen (Correan) reaktion.

– Myös minulla on syyllinen olo, koska kehotin Luiz Felipeä piristämään häntä. Se on iso sääli, että Felipeltä jää seuraava peli väliin. Nyt heidän kahden on selvitettävä asiat keskenään.

Carrusel Deportivo

@carrusel

Carrusel Deportivo

@carrusel
😳🇮🇹 El #LazioInter acabó de aquella manera...

🤯👀 Luiz Felipe se subió a la espalda de CORREA para celebrar el resultado, el argentino no se lo tomó bien y todo se fue a las manos

😅🟥 El jugador de la @SSLazio acabó siendo expulsado
📺 #LazioInter El video de la acción

😳 Luiz Felipe a la espalda de Correa celebrando, el jugador de la Lazio fue expulsado tras la tangana posterior