SJK nousi päätöskierroksella Veikkausliigan pronssille, kun se kaatoi Interin vieraskentällä peräti 2-5. Seinäjokelaisten tehomies oli neljä maalia ja yhden alustanut Ariel ”Tuco” Ngeuekam.

Tuco takoi kolme kaappia ensimmäisellä jaksolla ja vei vierailijat jo 3-0-johtoon 39. minuutilla.

Inter aloitti kirinsä toisella jaksolla, kun Benjamin Källman ja Jesper Engström toivat turkulaiset jo maalin päähän.

Lisäajalla Tuco lisäsi höyryä ja viimeisteli ensiksi 2-4-maalin puolalaispelaaja Rafal Wolsztynskin esityöstä ja hetkeä myöhemmin syötti Woltsztynskin maalin.

SJK nousi voitollaan Interin ohi pronssisijalle Veikkausliigassa, ja Tuco nousi neljällä maalilla Källmanin kanssa tasoihin Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikalle.