Valioliiga
Tottenham – Manchester United
Lauantai 30.10. klo 19:30

Ole Gunnar Solskjaer tulee lauantain matsiin paineen alaisena, sillä miehen osakkeet ovat todella alhaalla viime viikolla kärsityn Pool-tappion jälkeen. Myöskään Nuno Espirito Santo ei varsinaisesti ratsasta aallonharjalla, sillä Tottenham on ollut tällä kaudella luvattoman tehoton, ja sarjan kärki tuntuu karkaavan vääjäämättä. Keskinäisessä ottelussa molemmat managerit tarvitsevat tulosta, sillä tappiolla tästä ottelusta selitykset alkavat olla vähissä.

Spurs ei tarjonnut ylöspäin ihmeitä tappio-ottelussa West Hamia vastaan. Harry Kane ei ole saanut koko kaudella ihmeitä aikaan, ja joukkue on tehnyt tähän asti Valioliigassa keskimäärin vain yhden maalin ottelua kohden. Alakerraltaan joukkue on ollut pieniä notkahduksia lukuun ottamatta melko solidi. Tähän otteluun päästään lähes optimaalisella kokoonpanolla, sillä ainoa varma poissaolija on Ryan Sessegnon.

Unitedilla on muutama epävarma tapaus, ja lisäksi Paul Pogba huilaa viime ottelussa ottamansa punaisen kortin vuoksi. Raphael Varanen todennäköinen palaaminen on todella hyvä uutinen Solskjaerille, sillä joukkueen keskuspuolustus on ollut todella kehno. Cristiano Ronaldo tekee kyllä maaleja, mutta miehen psyyke ei tule kestämään joukkueensa taaperrusta – vain erotuomarin hyvä tahto esti viime lauantaina ulosajon.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun yleiskuva voi olla hyvinkin varovainen, eikä maaleja välttämättä tulla näkemään niin paljoa kuin vetomarkkinat otaksuvat. Vedoissa lähdetäänkin vähämaalisuudesta liikkeelle, sillä riskitasot pyritään pitämään matalalla: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,11.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO