Veikkausliigan runkosarjan lopulta hurjalla loppukirillä voittanut Kuopion Palloseura pelaa parhaillaan Mestaruussarjan eli ylemmän loppusarjan avausottelua kotonaan Tampereen Ilvestä vastaan.

Kamppailu lähti vauhdikkaasti käyntiin ja vain kymmenen minuutin pelin jälkeen Tim Väyrynen puski kotijoukkueen johtoon. Komean keskityksen osumaan antoi Anton Popovitš.

Kuopiolaisten johtomaali alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

KuPS siirtyy johtoon!
Tim Väyrynen!

#KUPSILV

Tamperelaiset eivät tästä lamaantuneet vaan tasoittivat pelin vain pari minuuttia myöhemmin. Tuure Siira sijoitti pallon kotijoukkueen verkkoon rangaistusalueen rajan tuntumasta.

Tilanne sai alkunsa Ilveksen kulmapotkusta, jonka Joona Veteli antoi lyhyenä ja pääsi lopulta itse syöttämään pallon Siiralle maalipaikkaan.

Ilveksen maali. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

MAALI ⚽️

Ilves tulee nopeasti Kuopiossa tasoihin! 1–1!!

#KUPSILV

Alempi loppusarja eli Haastajasarja avattiin myös lauantaina. Kuopion ottelun alla Espoossa Honka isännöi IFK Mariehamnia.

Vieraat siirtyivät Joel Mattssonin maalilla johtoon heti avausminuutilla.

Jos maali alla ei näy, klikkaa tästä.

MAALI ⚽️

Haastajasarja ehtii vanheta 50 sekuntia ennen ensimmäistä maalia. Joel Mattsson ja IFK:lle Tapiolassa 0–1.

#HONIFKM

Honka tuli kuitenkin vielä tasoihin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä ainoastaan yhdeksän minuuttia. Jerry Voutilainen käänsi rangaistusalueen sisällä pallon matalana maalin edustalle.

IFK:n kokenut puolustaja Mikko Sumusalo ohjasi pallon epäonnekkaasti omaan maaliin.

Pisteet Espoossa jaettiin lukemin 1-1. Tasoitusmaali alla. Klikkaa tästä, jos et twiittiä näe.