VPS murskavoitolla Veikkausliigaan! – RoPS heräsi kreivin aikaan ja jätti päätöskierrokselle valtavat panokset

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura tekee paluun Veikkausliigaan kahden vuoden tauon jälkeen. VPS:n nousu pääsarjaan varmistui lauantaina, kun joukkue murskasi Gnistanin Helsingissä maalein 4-1.

VPS sinetöi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla, jonka aikana syntyi kaikki ottelun maalit.

Kalle Multanen siirsi VPS:n johtoon jo kolmannella minuutilla tekemällä kauden 11. maalinsa. Vieraiden tehohetki nähtiin jakson puolivälin jälkeen, kun 11 minuuttiin syntyi peräti kolme osumaa. Maaleista kaksi viimeisteli Steven Morrissey, yksi merkattiin Gnistan-puolustaja Joel Europaeusin omaksi maaliksi.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Kolme edellistä otteluaan hävinnyt RoPS heräsi kreivin aikaan taistelemaan nousukarsintapaikasta. Joukkue oli Pietarsaaressa pakkovoiton edessä ja murskasi FF Jaron peräti maalein 6-3. RoPS:n tehokkain pelaaja oli Simo Roiha, joka teki ottelussa hattutempun.

Ykkösen päätöskierrokselle jäi täten valtavat panokset. Rovaniemellä ensi lauantaina pelattavassa RoPS-TPS -ottelussa ratkaistaan nousukarsija. RoPS etenee nousukarsintaan voitolla, TPS:lle riittää ottelusta tasapeli.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.